Friday, August 19, 2022
Home Health How To Make Kerala-Style Pepper Chicken - A Kerala Chicken Recipe You...

How To Make Kerala-Style Pepper Chicken – A Kerala Chicken Recipe You Vereiste Try

Kerala is den thuishonk van enkele van den uiterst populaire niet-vegetarische gerechten ter Zuid-India. Van ene veelzijdig scala aan heerlijke curry’s totdat heerlijke zeevruchten – ie heeft alles. Den staat biedt zowel veel vegetarische gerechten, maar ie niet-vegetarische nuttigen onderscheidt ie van anderen. Ie omvangrijke gewoonte van kerriebladeren plus kokosmeel geven ie ene uitgesproken smaakwaarneming. Plus schotel dat den harten van velen heeft veroverd, is den Kerala Style Chicken. Toevoegen aan den opsomming, hier brengen wij jouw nog ene ander heerlijk kiprecept ter Kerala-stijl. Dit is kip met zwarte peper ter Kerala-stijl. Ene snel plus gemakkelijk gebraden kiprecept – dit zullen jouw smaakpapillen zeker betoveren.

Lees zowel: Hoe maak jouw Kerala-stijl chili kip ter 30 minuten

Mits jouw van pittig houdt, dan is dit recept iets voordat jou. Stukjes kip wordt gemarineerd ter ene mengsel van aromatische smaakstoffen, hele zwarte peper plus verdord geroosterd ter kokosolie op verachtelijk vuur. Zwarte peper voegt precies den juiste hoeveelheid pit plus pit toe aan dit recept. Mits jouw klaar bent, garneer den kip dan met verse kerrieblaadjes plus serveer warm met gestoomde rijst of ander brood zoals voorkeur. Bekijk hieronder ie volledige recept van dit schotel.

Overheen Kerala Style Pepper Chicken Recept: Hoe maak jouw Kerala Style Pepper Chicken?

Wegens met ie recept te opstarten, moeten jouw den stukjes kip voorgerecht mengen met citroensap, kurkumapoeder, zwarte peperpoeder plus zoutig. Maal den hele zwarte peper plus venkel plat. Vasthouden opzij. Verhit daarna den kokosolie ter ene pan. Voeg gehakte uien plus groene pepers toe. Kattenbak ie op middelhoog vuur totdat ie goudbruin is.

Voeg fijngehakte look, gember toe. Ja mengen. Voeg rode chilipoeder, korianderpoeder, garam masala plus zoutig toe. Voeg nu den gemarineerde stukjes kip toe plus meng juist. Voeg azijn toe, dek den pan overheen plus laat even zieden. PS: Mits er te veel water is, laat ie dan op hooggelegen vuur verdampen.

Klik hier voordat ie volledige recept voordat Kerala Style Black Pepper Chicken.

Probeer dit heerlijke recept plus laat onzerzijds weten watten jouw ervan vond ter ie commentaargedeelte hieronder.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments