Friday, August 19, 2022
Home Tech Former Pakistan Prime Minister Imran Khan’s Instagram Account Hacked, Linked to Fake...

Former Pakistan Prime Minister Imran Khan’s Instagram Account Hacked, Linked to Fake Elon Musk Crypto Account

Ie officiële Instagram-account van den voormalige Pakistaanse premier plus den Pakistaanse Tehreek-e-Insaf (PTI) voorzitter Imran Khan zullen maandag zijn gehackt. Den hacker deelde eentje promotionele tweet overheen cryptocurrencies vanaf zijn Instagram-account. Den listig zoals ie nep-crypto-account van Tesla-topman Elon Musk wasgoed zowel gekoppeld aan zijn handvat. Imran Khan heeft nou meer dan 7,4 miljoen volgers.

Den voormalige premier van Pakistan moeten nog eentje officieel oplossing geven. Zijn partijleden plus volgers adviseren wegens noch te reageren op ongebruikelijke berichten.

Ter december plaatste ie Twitter-account van den Pakistaanse ambassade ter Servië eentje mededeling overheen niet-betaling van salarissen aan overheidsfunctionarissen.

Pakistaanse regeringsfunctionarissen beweerden dat ie account wasgoed gehackt.

Vorig schooljaar introduceerde Instagram den Security Check-functie voordat Instagram-accounts diegene ter ie verleden zijn gehackt. Dit functie is bedoeld wegens gebruikersaccounts veiliger te maken plus leidt gebruikers ingevolge den stappen diegene zij willen nemen wegens hun accounts veilig te vasthouden.

Indien onderdeel van den functie Beveiligingscontrole ontvangen gebruikers van wie den accounts ter ie verleden zijn gehackt, erbij ie inloggen eentje prompt waarin kip wordt gevraagd eentje beveiligingscontrole uit te voeren plus den nodige stappen te ondernemen wegens hun accounts te beveiligen. Ie sociale-mediaplatform biedt zowel andere wegen waarop gebruikers hun accounts veilig kunnen vasthouden.

Eentje van den aanbevolen wegen wegens eentje ​​account te beveiligen, is ingevolge tweefactorauthenticatie ter te schakelen. Instagram vermeldt dat gebruikers uit bepalen neerdalen hun Instagram-account kunnen beveiligen met hun WhatsApp-account. Gebruikers kunnen zowel tweefactorauthenticatie opleven met hun telefoonnummer of via eentje authenticatie-app zoals Twee Mobile of Google Authenticator. Ie socialemediaplatform heeft gedetailleerde tweefactorauthenticatie op zijn ondersteuningspagina.


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische nieuwsbericht plus recensies Twitter, Facebook plus Google Nieuwsbericht. Abonneer jouw op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plus technologie.

Lenovo Legion Y700 Ultimate Edition met Snapdragon 870 SoC onthuld: prijs, specificaties

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments