Friday, August 19, 2022
Home Cities Delhi High Court Quashes Rape Case On Account Of Settlement Deed

Delhi High Court Quashes Rape Case On Account Of Settlement Deed

Volgens den tribunaal wasgoed ie rijrichting van den vrouw “zeer oneerlijk”. (ie file)

Opzienbarend-Delhi:

Ie Hooggerechtshof van Delhi heeft ene First Information Report (FIR) van verkrachting voort ene “misleidende” vrouwelijke klager tijdens twee maanden vernietigd met den opdracht sociale kerkdiensten aan te bieden aan den All India Confederation of the Vensterluik.

Rechter Jasmeet Singh merkte op dat den uitspraak ter den FIR voort ie vermeende slachtoffer plusteken den overeenkomst tussen haar plusteken den beschuldigde wegens ie onenigheid te beëindigen “absoluut ter uitblinker wasgoed” plusteken merkte op dat “ie strafrechtsysteem ter werking is gehouden wegens zijn grillen” plusteken fantasieën diegene geëxcommuniceerd willen wordt.” “Ik vind ie passend dat den FIR onder vakgroep 328 (veroorzaakt voort vergif, etc.)/376 (verkrachting) IPC ter PS Shahbad Dairy District, Outer North, Delhi plusteken daarna Den proces te wordt vastgehouden, wordt vernietigd, op voorwaarde dat respondent nr. 2 (klager) All India Confederation of the Vensterluik, Sector 5, Rohini, Behind Rajiv Gandhi Cancer Hospital, New Delhi, Delhi-110085 Weken ter Sector 5, Rohini ter voorkomendheid voordat ene tijdsperiode van 3 uur, 5 dagen voordat ene tijdsperiode van 2 maanden”, zei den tribunaal ter ene recente uitspraak.

Den tribunaal vernietigde den FIR plusteken den daaropvolgende procedures plusteken vroegtijdig den vrouw wegens den organisatie voordat blinden zo juist mogelijk te “promoten plusteken te promoten” plusteken droeg den beschuldigde ter den FIR zowel op wegens 50 bomen te planten.

“Den indiener (verdachte) wordt zowel opgedragen wegens 50 bomen te planten met den volgende naleving: Den indiener verbindt zichzelf er zowel toe 50 bomen te planten ter overleg met den onderzoeksfunctionaris, diegene den Tuinbouwafdeling van MCD, Rohini-gebied zou toenaderen, plusteken declareren waar den bomen wordt geplant”, aldus den tribunaal.

Te den FIR beweerde den vrouw dat indienster, diegene ie verzoekschrift totdat vernietiging van den FIR had voorgelegd, haar koud drankje had permitteren zuipen, waarna zij flauwviel plusteken vervolgens voort indienster worden verkracht.

Te den schikkingsakte stond echter dat er ene “geldgeschil” wasgoed tussen den partijen plusteken dat den vrouw “verontrust wasgoed plusteken onder ene verkeerd raadgeving plusteken misleiding ene FIR overheen ie stof had voorgelegd”.

Den tribunaal noemde ie rijrichting van den vrouw “zeer oneerlijk” plusteken “absoluut misbruik plusteken misbruik van den rechtsgang”.

Ie zei dat respondent nr. 2 (vrouw) stelt dat zij voort ene mentale lagedrukgebied gaat, indien gevolg waarvan zij den FIR heeft voorgelegd onder misleidend plusteken verkeerd raadgeving.

Den tribunaal zei: “Ik religie dat gedaagde nr. 2 ter zijn hele rijrichting zeer oneerlijk is geweest. Ie strafrechtsysteem is ter vaart gezet wegens zijn grillen plusteken grillen, diegene willen wordt vrijgesproken.”

Den tribunaal zei echter dat ie “ie waarheid noch toestemmen vergeten” dat den vrouw ene moeder wasgoed van viertal koters plusteken tijdens haar huisgezin woonde plusteken haar opdroeg sociale dienstverlening aan te bieden.

Den tribunaal zei dat den vrouw alle COVID-protocollen moeten volgen tijdens den tijdsperiode van sociale voorkomendheid plusteken volledig moeten wordt gevaccineerd, uitgezonderd medisch vrijgesteld.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven voort NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments