Friday, August 19, 2022
Home Business Bids Cross Rs 1.50 Lakh Crore Mark

Bids Cross Rs 1.50 Lakh Crore Mark

Voorlopige biedingen ter waarde van Rs 1.50.130 crore zijn ontvangen voordat den 5G-spectrumveiling ter den eerste zes dagen.

Opzienbarend-Delhi:

Den verkoping van 5G-spectrum dat ultrasnel internet schenkkan overhandigen, heeft totdat zondag biedingen ontvangen ter waarde van Rs 1.50.130 crore, te midden van ene spurt ter den vraag van radiogolven ter den UP East-cirkel, diegene maandag den zevende dag bereikte.

Zeven nieuwe biedrondes, gehouden op zondag, den zesde dag van den verkoping, brachten Rs 163 crore op, waarmee den cumulatieve spectrumverkoop op meer dan Rs 1,50 lakh crore kwam.

Volgens den gegevens diegene zijn vrijgegeven voort ie ministerie van Telecommunicatie, zijn ter den eerste zes dagen voorlopige biedingen ter waarde van Rs 1.50.130 crore ontvangen voordat den verkoping.

Bronnen zeiden dat na ene relatieve daling van den vraag op zaterdag, den UP East-cirkel – diegene Lucknow, Allahabad, Varanasi, Gorakhpur, Kanpur omvatten – weer biedactiviteit zag voordat 1800 MHz, voornamelijk 4G. is den relatie diegene voort telco’s wordt tweedehands voordat services. ,

UP East – dat meer dan 100 miljoen mobiele abonnees heeft – wasgoed verantwoordelijk voordat alle incrementele spectrumverkopen op zondag, te midden van ene zware uitblinker tussen toneelspelers indien Reliance Jio plusteken Bharti Airtel wegens radiogolven.

Ter mei had Reliance Jio 3,29 mobiele abonnees ter UP East, Bharti Airtel (37 miljoen) plusteken Vodafone Idea (2,02 miljoen).

Den kracht van ie bieden op den 1800 MHz-band ter den oostelijke rondje van Uttar Pradesh bereikte ene top tussen woensdag plusteken vrijdag plusteken daalde vervolgens licht op zaterdag. Volgens bronnen wasgoed er zondag echter ene hernieuwde belangstelling plusteken ie aanbod van spectrum stimuleerde den vraag weer.

Den trio particuliere operators zullen graag hun gewichtigheid ter dit relatie ter Uttar Pradesh East willen vergroten, omdat radiogolven noch vacant zijn ter den 900 MHz-band.

Alle ogen zullen op dit rondje gestructureerd zijn wanneer dit maandag wordt hervat met den 38e traject plusteken den tijdlijn van den verkoping zou hangen van hoe ie bieden lopend den dag verloopt.

Telecomminister Ashwini Vaishnav had voorheen verwoord dat den 5G-veiling onderstreept dat den industrie wil uitbreiden plusteken ene groeifase is ingegaan.

“Den resultaten van den verkoping zijn zeer inderdaad, waarbij den industrie ruwweg Rs 1.49.966 crore toezegt wegens spectrum te kopen”, zei den soeverein Vaishnav zaterdag tijdens ene briefing.

Den minister benadrukte dat den vastgestelde minimumprijs voordat spectrum ene ​​”redelijk tal” is plusteken zichtbaar is uit ie veilingresultaat.

Reliance Jio van miljardair Mukesh Ambani, Bharti Airtel onder leiding van Sunil Mittal, Vodafone Idea plusteken ene unie van ie vlaggenschip van miljardair Gautam Adani, Adani Enterprises, zijn ter den wedren wegens te bieden op 5G-spectrum, dat snelheden biedt diegene haastigheid 10 keer sneller zijn dan 4G. plusteken zullen miljarden verbonden toestellen ter staat kunnen stellen wegens gegevens ter realtime te porties.

Ongeacht ie voeden van ene verbinding met ultralage latentie diegene ie mogelijk maakt wegens hierbinnen enkele seconden video- of filmdownloads van hoge kwaliteit van hoge kwaliteit zoals ene mobiel toestel (zelfs ter drukke gebieden), den vijfde mensenleven of 5G e-Healthcare-oplossingen. Verbonden voertuigen, meer meeslepende Augmented Reality- plusteken Metaverse-ervaringen, levensreddende use-cases plusteken moderne mobiele cloud-gaming, plusteken meer.

Vrijdag wasgoed ruwweg 71 procent van ie totale spectrum ter ie hakblok zolang verkocht.

Na ene vliegende start op dinsdag, waarin toneelspelers op den eerste dag Rs 1.45 lakh crore binnenstroomden, zijn den aantallen sinds woensdag toegenomen, met toneelspelers indien Jio plusteken Airtel diegene intense biedingen deden ter den oostelijke rondje van Uttar Pradesh voordat den 1800 MHz-band.

Ter totaal staan ​​72 gigahertz (gigahertz) radiogolven, ter waarde van ten minste Rs 4,3 lakh crore, op ie hakblok ter den 2022-veiling. Den verkoping wordt gehouden voordat spectrum ter verschillende lage (600 MHz, 700 MHz, 800 MHz, 900 MHz, 1800 MHz, 2100 MHz, 2300 MHz, 2500 MHz), midden (3300 MHz) plusteken hoge (26 GHz) frequentiebanden. Is.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven voort NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit ene gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments