Friday, August 19, 2022
Home Business Airlines Asked To Boost Engineering Capabilities After Recent Snags

Airlines Asked To Boost Engineering Capabilities After Recent Snags

Indian Airlines meldde 478 technische storingen te ie klas totdat 30 juni 2022.

Verrassend-Delhi:

Na ene reeks veiligheidsgerelateerde incidenten te den afgelopen weken, is luchtvaartmaatschappijen gevraagd wegens hun engineeringgerelateerde capaciteiten op alle basis- plus transitstations te verbeteren, vertelde den minister van burgerluchtvaart aan den wetgevers op maandag.

VK Singh vertelde ie Parlement dat luchtvaartmaatschappijen zowel is gevraagd wegens “passende mitigerende maatregelen te nemen plus meer inwendig toezicht te vasthouden wegens den veiligheid van luchtvaartactiviteiten te waarborgen”.

Indiase luchtvaartmaatschappijen meldden 478 technische storingen te ie klas totdat 30 juni 2022, maar tientallen veiligheidsincidenten te den lucht te den afgelopen weken hebben geleid totdat speciale steekproeven plus veiligheidsaudits wegens den luchtvaartregulator.

Den schijnwerpers zijn gestructureerd op SpiceJet Ltd, dat “ene reeks incidenten heeft meegemaakt tijdens den operaties van zijn vliegtuigvloot” mits gevolg van defecte onderdelen, slecht weer of vogelaanvaring, zei den monarch Singh.

Donderdag moest ene SpiceJet-vliegtuig uit voorzichtigheid den start stoppen op den strip van Mumbai, te ie laatste incident met den verliesgevende luchtvaartmaatschappij, diegene wegens den toezichthouder gedwongen worden wegens zijn inhoud te halveren.

Tussen 2 mei plus 6 juni voerde ie directoraat-generaal Burgerluchtvaart (DGCA) ene speciale veiligheidscontrole uit op 300 vliegtuigen, waaronder 62 SpiceJet-vliegtuigen. Hij zei dat ie research ter plaatse heeft uitgewezen dat ie rechtspraak is gedaan wegens den luchtvaartmaatschappijen.

Den DGCA heeft tussen 9 juli plus 13 juli slechts 48 SpiceJet-vliegtuigen weer getest.

Den monarch Singh zei dat hoewel ie research noch heeft geleid totdat “geen significante ontdekking of schennis op den bewaking”, den DGCA, mits ene overvloedige beveiligingsmaatregel, ie gewoonte van 10 vliegtuigen heeft stopgezet totdat den luchtvaartmaatschappij alle gemelde defecten of storingen heeft verholpen. wegens te repareren, zei dhr. Singh.

SpiceJet zei maandag dat ie vertrouwen heeft te ie wegnemen van eventuele zorgen van den toezichthouder.

Singh zei dat den regering er te luchtvaartmaatschappijen op heeft aangedrongen wegens “ie grootste gewichtigheid te hechten aan den veiligheid van den operaties” plus dat den DGCA speciale audits plus steekproeven heeft opgedragen.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments