Friday, August 19, 2022
Home Tech Aeva to Sell Industrial Sensors to German Firm for Self-Driving Mining Trucks,...

Aeva to Sell Industrial Sensors to German Firm for Self-Driving Mining Trucks, Automated Manufacturing

Ava Technologies zei maandag dat ie eentje overeenkomst heeft gesloten met eentje Duits onderneming wegens zijn sensoren te verkopen voordat industrieel gewoonte, zoals ie computeriseren van productielijnen met machines plusteken zelfrijdende mijnbouwtrucks.

Ie te Silicon Valley gevestigde Ava produceert lidar-sensoren diegene zelfrijdende wagen’s plusteken andere toestellen kunnen promoten eentje driedimensionaal beeld van den wereld wegens hun heen te krijgen. Ava’s kijk op den technologie vermag zowel detecteren hoe snel objecten bewegen, waardoor ie stationaire objecten vermag onderscheiden van voetgangers plusteken andere wagen’s.

Terwijl Ava zichzelf richt op den markt voordat zelfrijdende wagen’s, is ie zowel begonnen met den verkoper van zijn sensoren aan industriële bedrijven. Sick AG, eentje Duits onderneming dat fabrieken helpt honingbij ie computeriseren van den produktie met behulp van machines plusteken sensoren, heeft ingestemd met ie gewoonte van Ava-sensoren voordat industriële markten, aldus ie onderneming.

Den overeenkomst volgt op eentje eerdere overeenkomst met Nikon wegens Ava-sensoren te fabrieken te tradities. Terwijl Nikon den Ava-sensor tweedehands wegens gefabriceerde objecten op eentje twee peettante afstand te scannen op subtiele defecten, heeft Ill den Ava-sensor tweedehands wegens te scannen zoals buitentoepassingen zoals mijnbouwvoertuigen of containers diegene logistieke tappen laden te havens op tientallen of honderden meters afstand. is gepland wegens den sensor te tradities voordat: van mogelijke toepassingen.

“Den industrie is behoorlijk gefragmenteerd”, vertelde Ava’s CEO Soroush Salehian te eentje vraaggesprek aan Reuters. “Ter feite zijn zij eentje betrouwbare, gekwalificeerde (verkoper)kanaalpartner voordat onzerzijds, zodat wij noch met duizenden bedrijven te maken hebben, watten eentje hele uitdaging wordt wegens te trachten.”

Ongeacht den verkoper van den sensor aan Ill, zullen Ava Ill software leveren wegens den sensor aan te voetstappen voordat verschillende toepassingen. Salehian zei dat den overeenkomst ongeacht den verkoper van hardware zowel softwarelicentie-inkomsten omvatten, maar weigerde voorts commentaar te geven op den omvang van den overeenkomst.

Ava zei dat ie dit klas zijn Aeries II-sensoren aan Ill zullen gaan leveren, plusteken den volledige produktie zullen zoals verwachting te 2024 par onder den overeenkomst.

© Thomson Reuters 2022


Volg Gadgets 360 . voordat ie laatste technische televisiejournaal plusteken recensies Twitter, Facebook plusteken Google Nieuwsbericht. Abonneer jouw op onzerzijds YouTube-kanaal voordat den nieuwste video’s overheen gadgets plusteken technologie.

VS vragen Chinese geheugenchipmakers wegens aktie te overwegen: alle details

Center lanceert eentje reeks hervormingsmaatregelen wegens van India tegen 2030 eentje wereldwijde drone-hub te maken, zegt minister van Staat voordat Burgerluchtvaart

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments