Friday, August 19, 2022
Home Health 5 Interesting And Unique Treats On Colocals Spijskaart That You Need To...

5 Interesting And Unique Treats On Colocals Spijskaart That You Need To Try Today

Colocals is ja eentje van den favoriete gewrichten onder den stadseters werd. Ie kenmerkende gele interieur plus den luchtige, ruimtelijke sfeer verschijnen regelmatig op onze Instagram-feeds. Colocal’s speciaal vervaardigde warme chocolademelk plus kenmerkende koffiebrouwsels zijn ie gesprek van den dag ter Delhi-NCR. Maar overgeschreven van dit beroemde creaties, heeft Colocal zowel groots leegeten. Ie spijskaart van ie restaurant heeft eentje veel interessante plus unieke gerechten diegene eentje vereiste zijn voordat alle fijnproevers. Dit zijn onze topkeuzes!

1. Bruschetta Margherita

Ter combinatie met knapperige bruschetta margherita-pizza vormt ie eentje hemelse combinatie diegene niemand schenkkan weigeren! Sneetjes brood wordt belegd met mozzarella, tomaat plus pesto-olie plus gegarneerd met eetbare bloemen.

(Lees zowel: Ontbijt plannen? Ie nieuwe spijskaart van Colocal is ie perfecte ochtendfeest)

2. Quinoasalade

Indien jou gezondheidsbewust bent, dan moeten jou den interessante plus unieke Quinoa Salad ter Colocal trachten. Den lichte plus sappige verrukking is geproduceerd met paprika, citroensap plus cherrytomaatjes, plus gegarneerd met microgreens. Ie had zowel eentje lichte zoetheid wegens den tegenwoordigheid van rozijnen.

o9cnpau

3. Courgette Fry

Courgette is eentje ander ingrediënt dat tegenwoordig aan populariteit wint. Colocal verstrekken er eentje funky twist aan met knapperige plus heerlijke Courgette Fries. Dikke plakjes courgette zijn bedekt met pittig deeg plus gefrituurd totdat zij goudbruin zijn, geserveerd met pittige mayo.

8l5a3r4g

4. Gezouten Karamel Koude Koffie

Van alle koude koffierecepten diegene wij uiteindelijk hebben geprobeerd, wasgoed dit Salted Caramel Cold Coffee nuchter eentje van den uiterst spectaculaire. Ie zeezout plus den karamel vulden den smaakwaarneming van den koffie volmaakt aan.

5. Romige citroenpasta

Ie spijskaart van Colocal biedt eentje scala aan heerlijke pasta’s, plus onze voorkeur zullen den Creamy Lemon Pasta zijn. Spaghetti pasta gedoopt ter romige witten saus plus citroensap, dit hof wasgoed zo verslavend!

jtimd6i8

Watten: Colocal

Waar: Khan Market plus Dhan Mill, Chhatarpur

Wanneer: 8u – 22:45u

Kosten voordat twee: Rs. 1.000/- vrijwel

Overheen Aditi AhujaAditi houdt van praten plus ie ontmoeten van gelijkgezinde mensen (vooral degenen diegene van Veg Momos liefhebben). Pluspunten mits jou zijn slechte grappen plus sitcom-referenties vindt, of mits jou eentje nieuwe eethuis aanraadt.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments