Friday, August 19, 2022
Home India 30 Years On The Run, Criminal-Turned-Actor Arrested Te Haryana: Police

30 Years On The Run, Criminal-Turned-Actor Arrested Te Haryana: Police

Den verdachte zullen wordt overgedragen aan ie politiebureau van Sadar. (Vertegenwoordiger)

Chandigarh:

Den Special Task Force (STF) van den politie van Haryana heeft eentje delinquent gearresteerd diegene alhoewel zowat 30 klas onderduikt plus tijdens diegene tijdstip eentje filmacteur.

Eentje verklaarde delinquent, Omprakash zogenaamd Pasa, is eentje ex-militair diegene ter 1988 uit voorkomendheid worden ontslagen.

Eentje woordvoerder van den politie van Haryana zei maandag hier: “Den verdachte begon te werken ter lokale films van Uttar Pradesh plus sinds 2007 had hij indien artiest opgetreden ter 28 films indien Takrao, Dabang Chora UP plus Jhatka.”

Hij zei dat Omprakash, eentje inwoner van Naraina onder ie Samalkha politiebureau van ie district Panipat, gezocht worden ter veel gevallen van moord plus roof.

Op voet van specifieke input ondernam eentje ‚Äč‚Äčteam van STF Gurugram handeling vanuit Harbans Nagar, Ghaziabad, waar den beschuldigde onder eentje veranderde identiteit leefde wegens arrestatie doorheen den politie te ontlopen.

“Voorlopig research bracht zowel aan ie licht dat Omprakash ter 1984 den misdaadwereld betrad nadat hij afwezig wasgoed geweest tijdens ie seinkorps van ie leger. Hij worden ter 1988 uit voorkomendheid ontslagen,” zei hij.

Tijdens eentje overval ter 1992 doodde hij eentje man doorheen hem neer te steken plus vluchtte. Te ie district Bhiwani is ter dit zwachteling eentje zaak geregistreerd. Den woordvoerder zegt dat hij zijn naam plus adressering heeft veranderd plus is verhuisd zoals Harbans Nagar ter Ghaziabad.

Den verdachte zullen wordt overgedragen aan Sadar Police Station Bhiwani voordat verdere handeling.

Hij zei dat den andere zaken diegene tegen den beschuldigden zijn geregistreerd, eentje zaak zijn van autodiefstal ter 1986 ter Sonipat, eentje zaak van motordiefstal ter 1990 ter Panipat plus twee gevallen diegene zijn geregistreerd ter Rajasthan.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments