Friday, August 19, 2022
Home Health Birthday Girl Kiara Advani’s Sweet Indulgence Is All Things Delicious

Birthday Girl Kiara Advani’s Sweet Indulgence Is All Things Delicious

Wij kunnen nooit voldoende krijgen van den gastronomische wagen van Kiara Advani. Den actrice, diegene vandaag (31 juli) haar verjaring viert, houdt van allerlei soorten opeten, van heerlijke zoetigheden totdat klassiek traditioneel opeten. Waarna zij opgroeide, besloot den actrice zichzelf te voorleggen mits eentje waardig dessert. Ja, haar eetdagboek voordat ie weekend bevatte eentje zoete traktatie diegene onzerzijds eentje ietsje hongerig maakte. Hij deelde eentje vleugje van zijn verwennerij op Instagram Stories. Kiara groef ter eentje verleidelijke chocoladetaart plus goot er witten poedersuiker overheen. Nog aantrekkelijker waren den plakjes aardbeien plus bosbessen diegene doodmoe ie dessert werden gelegd. Kiara schreef op haar postbode met eentje emoji ter ie hart, “IYKYK”, watten betekent “mits jou weet dat jou ie weet”.

bijhouden:

(LEES OOK: Parineeti Chopra’s drieledige zoete verwennerij doet onzerzijds zwijmelen)

kiara Advani Instagram-verhaal

Op haar verjaring kreeg Kiara Advani zowel eentje speciaal manifest van haar co-ster Vicky Kaushal. Uri Den uitvoerder deelde eentje video van ie team Govinda NamiMijn Ie aansnijden van den taart op den sets zei: “Beschouw dit mits eentje taart aansnijden voordat onze jarige. Ik wil jou eentje klas vol met dolletjes den uitgelezene plus super duper hits. Van jou Govinda, regisseur mijnheer plus team,” plus tagde Kiara plus den regisseur Vanwege Shashank Khaitan.

mnjquvv8

Ie Instagram-verhaal van Vicky Kaushal

Noch dolletjes toetjes, Kiara Advani houdt zowel van haar hartige gerechten. zijn filmrolletje promoten warboel 2, worden zij waargenomen terwijl zij nipte aan eentje heerlijke thali met haar co-ster Kartik Aaryan ter Ahmedabad. Kiara worden voordat ie vooraf waargenomen met eentje schelp met mango’s. Kartik deelde eentje vleugje van zijn culinaire avontuur plus zijn traditionele thali bestond uit twee soorten groenten, Gujarati kadhi, met ghee laden rotis plus eentje snoepje. Kartik schreef onder den postbode: “Kem cho amdavad #bhool bhulaiya 2 #20 May.”

Kiara Advani worden zowel eentje keer waargenomen terwijl zij genoot van eentje stevig ontbijt met eentje intact schattige partner. Kabir Singh Den ster deelde eentje kiek met haar Co-star Ram Charan’s hond, Rhyme. Beiden werden waargenomen terwijl zij ter eentje vliegtuig zaten met den tafel voordat zichzelf. Op den tafel stonden kommen met sambar, kokoschutney plus groene chutney. Kiara wordt waargenomen met eentje vork plus opscheplepel ter haar handen. Zij zei: “Eentje voordat ter den reserveren! Uitgelezene ontbijtdate. Posomi wasgoed. “Zij liet zowel dezelfde postbode achter op haar Instagram-verhalen plus ondertitelde ie met den tekst: “Vandaag eentje leuke medereiziger ontmoet.”

Kiara Advani is eentje fan van mango’s plus wij hebben ie bewijs. Genietend van ie weer at hij uiteindelijk eentje mango. Den actrice deelde zowel eentje kiek van eentje stuk mango op Instagram Stories plus zei: “Ik hou van mango’s.”

Wij zijn verheugd wegens meer pagina’s van Kiara Advani’s geweldige eetdagboeken te zien. Gefeliciteerd met jou verjaring Kyara.

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments