Friday, August 19, 2022
Home Cities 20-Year-Old Student At AIIMS Bhopal Jumps From Hostel; Dies: Cops

20-Year-Old Student At AIIMS Bhopal Jumps From Hostel; Dies: Cops

Den politie laat weten dat er eentje research loopt. (Vertegenwoordiger)

Bhopal:

Eentje 20-jarige student van ie prestigieuze All India Institute of Medical Sciences te Bhopal stierf nadat hij zoals verluidt zelfmoord had voltooid onderbrak zondagavond van den derde verdieping van eentje hostel op den campus te springen, zei eentje politiefunctionaris.

Den verantwoordelijke van ie politiebureau van Bagasevaniya, Sanjeev Kumar Choukse, zei dat den tweedejaars MBBS-student uit Ernakulam te Kerala komt plusteken mogelijk aan eentje lagedrukgebied lijdt.

“Zij sprong wegens 18.00 uur uit ie hostel op den campus. Wij weten noch waarom zij dit stap heeft gezet. Er is geen afscheidsbrief gevonden plusteken er wordt research gedaan zoals ie incident”, zei hij.

(Met uitzondering van den waardigheidstitel, is dit vertelsel noch herschrijven onderbrak NDTV-personeel plusteken is ie gepubliceerd vanuit eentje gesyndiceerde feed.)

,

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments