Friday, August 19, 2022
Home Auto Spotify Results Ritme Expectations, Shuts Down Car Thing

Spotify Results Ritme Expectations, Shuts Down Car Thing

Spotify rapporteerde woensdag eentje omzet voordat ie tweede kwartaal bovenop den schattingen van analisten, met eentje stijging van 14% ter betalende abonnees plusteken eentje optimistische voorspelling voordat ie huidige kwartaal, hoewel ie den produktie van zijn dashboardaccessoire, den Car Thing, zullen uitvoeren. Den waardepapieren van ie nering stegen met 5 procent ter den voorbeurshandel. Den maandelijkse actieve gebruikers stegen van 428 miljoen totdat haastigheid 433 miljoen verwachten, plusteken bereikten 450 miljoen ter ie derde kwartaal.

Den inkomsten van ie Zweedse muziekstreamingbedrijf komen uit betalende klanten plusteken ie weergeven van advertenties aan gebruikers diegene den service kosteloos usances. Den doorheen advertenties ondersteunde omzet groeide ter ie kwartaal met 31%. Beleggers maken zichzelf zorgen overheen bedrijven diegene onderschikkend zijn van zulke inkomsten nadat Snapchat-eigenaar Snap vorige week waarschuwde dat adverteerders hun uitgaven aanscherpten mits reactie op den sombere economische vooruitzichten.

“Wij hebben den laatste twee weken van ie kwartaal eentje lichte vertraging waargenomen”, zei Spotify Chief Financial Officer Paul Vogel ter eentje vraaggesprek. “Hoewel wij vooruitzien dat reclameadvertentie op den lange termijn eentje vitaal percentage van onzerzijds nering zullen gaan uitmaken, is ie met 13% nog steeds maar eentje klein percentage van onze omzet”, zei hij.

Spotify’s Car Thing is eentje op ie instrumentenbord gemonteerd spraakgestuurd streamingapparaat dat ter april vorig klas worden gelanceerd voorafgaand aan eentje bredere uitrol.

Premium-klanten, diegene ie grootste percentage van den omzet van ie nering vertegenwoordigen, stegen totdat 188 miljoen, watten den verwachtingen van analisten van 187 miljoen overtrof. Volgens den IBES-gegevens van Refinitiv rapporteerde Spotify eentje omzetstijging van 23% totdat 2,9 miljard euro ($ 2,94 miljard), vergelijken met den verwachtingen van 2,8 miljard euro.

Car Thing, eentje op ie instrumentenbord gemonteerd spraakgestuurd streamingapparaat, worden ter april vorig klas gelanceerd voorafgaand aan eentje bredere uitrol. Geprijsd op $ 89,99, is ie toestel nu verdisconteerd totdat $ 49,99. Tegen dit prijs plusteken met toenemende problemen met den toeleveringsketen, kon ie nering geen aantrekkelijk spaarzaam profiel doordringen, zei CEO Daniel Eck ter eentje vraaggesprek.

“Wij zagen veel vraag ter den automaat met den huidige integratie plusteken autofabrikanten wordt wakker plusteken bieden steeds betere in-car-oplossingen”, zei hij.

Spotify, dat agressief personeel heeft aangenomen, vertraagde den groei van ie personeelsbezetting totdat 25% aan ie start van ie derde kwartaal, terwijl den marketingactiviteit onder den loep worden genomen. Eentje van kip zei dat ie, waargenomen den onzekerheid op den markt, zinnig is wegens dit te uitvoeren, aldaar inhuren eentje langetermijnbeslissing is diegene noch gemakkelijk vermag wordt teruggedraaid.

Ter linie met den verwachtingen, voorspelde ie huidige kwartaal betalende klanten van 194 miljoen. Ie verwachten eentje omzet van € 3 miljard, eentje stijging van den schattingen van € 2,95 miljard.

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments