Friday, August 19, 2022
Home Auto Programma To Buy A Used Mahindra Marazzo? Here Are Things You Need...

Programma To Buy A Used Mahindra Marazzo? Here Are Things You Need To Consider

Mahindra Marazzo worden ter 2018 gelanceerd mits vervanger van den oudere Xylo. Den MPV heeft viertal klas op den markt gestaan ​​plus mits u op zoek bent zoals ene geweldige gezinsauto maar met ene beperkt budget, raden wij u aan voordat ene tweedehands Marazzo te gaan. Hij ziet er terdege uit, is voorzien van ene wijd interieur plus ene capabele dieselmotor. Onderschikkend van ie modeljaar plus den staat van ie voertuig, kunt u er ene krijgen voordat ergens tussen Rs. 7 lakh zoals Rs. 1.2 miljoen. Maar voordat u er ene gaat zoeken, zijn hier enkele voor- plus nadelen waarmee u rekening moeten liefhebben.

Lees zowel: Mahindra Marazzo gaat ingevolge met MPV, geen plannen wegens te uitvallen: Vijay Nakra

Mahindra Marazzo wordt geleverd met ene 1,5-liter viercilinder dieselmotor diegene 121 pk plus ene maximumkoppel van 300 Nm levert.

professionals

  1. Den Marazzo is ene volwassene MPV plus heeft toereikend ruimte voordat 7 personen. Zowel voordat den bewoners is er volop comfort. Zowel ie NVH-niveau op den Marazzo is uitstekend plus ie uitgelezene uiteindelijk ter ie MPV-segment
  2. Onder den motorkap wordt den Mahindra Marazzo geleverd met ene 1,5-liter viercilinder dieselmotor diegene 121 pk levert via 3500 tpm plus ene maximumkoppel van 300 Nm via 1750 – 2500 tpm.
  3. Onderschikkend van den variant ontvang jou functies mits ene 7,0-inch touchscreen-infotainmentsysteem met Apple CarPlay plus Android Automaat, automatische klimaatregeling, koel dashboardkastje, cruisecontrol, elektrisch inklapbare buitenspiegels plus parkeercamera achter met adaptieve richtlijnen.

Den Marazzo is ene volwassene MPV plus heeft toereikend ruimte voordat 7 personen.

Tekortkoming

  1. Den meeste van den goede functies diegene wij hierboven hebben verwoord, zijn enig vacant ter den topvarianten van Mahindra Marazzo.
  2. Den Marazzo heeft noch veel kofferruimte, dus mits jou met ene gezin van 7 personen reist, is ie ene probleem wegens ofschoon jou spullen ter den automaat te stappen.
  3. Den Mahindra Marazzo wordt noch geleverd met ene automatische transmissie, er wordt enig ene handgeschakelde zesversnellingsbak aangeboden, watten voordat sommige kopers ene dealbreaker vermag zijn.

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments