Friday, August 19, 2022
Home Auto Nissan India Exports One Million Vehicles

Nissan India Exports One Million Vehicles

Nissan Motor India heeft eentje belangrijke mijlpaal bereikt onderbrak eentje miljoen Nissan-voertuigen te uitvoeren met verdeling zoals 108 terechtkomen vanuit den fabriek van Renault-Nissan Automotive India Limited (RNAIPL) ter Chennai. Ie concern exporteert sinds september 2010 zijn voertuigen vanuit dit fabriek. Op 28 juli hebben Rechttoe Torres, den voorzitter van Nissan India, leden van ie managementteam van Nissan, M Gunasekaran, GM- Finance & Operations, plusteken scheepsgezagvoerder GM Balan, GM-Marine Services den Nissan Magnite groenkleurig geproduceerd, ie miljoenste voertuig voordat uitvoer vanuit den toevluchthaven van Kamarajar. Uitgevlagd.

Rechttoe Torres, Voorzitter, Nissan India, lul van ie managementteam van Nissan, samen met M Gunasekaran, GM-Finance & Operations, plusteken Captain GM Balan, GM-Marine Services, markeerden den Nissan Magnite, ie miljoenste voertuig, voordat uitvoer vanuit Kamarajar poort verscheen.

Lees zowel: 50.000ste Nissan Magnite van den productielijn

Rechttoe Torres, voorzitter van Nissan India, zei: “Wij zijn er trots op dat wij onze miljoenste Nissan-auto diegene vanuit India zoals den wereld is geëxporteerd, vieren. Nissan India is eentje fundamenteel verkeersknooppunt voordat den uitvoer plusteken levering van volledig gebouwde automaat’s. Ene smaakvol recent voorbeeld is den uitvoer van onzerzijds bestverkochte magnetiet zoals Nepal, Bhutan plusteken Bangladesh. Dit is eentje bewijs van ie concurrentievermogen van onze activiteiten, met havenfaciliteiten. Wij willen ofschoon onze betrokken teams gelukwensen met dit geweldige prestatie plusteken onze oprechte harmonie betuigen aan den havenautoriteiten plusteken ie centrum plusteken den regering van Tamil Nadu voordat hun voortdurende steunpilaar.

Lees zowel: Nissan Magnite-boekingen kruisen 1 Lakh-eenheden ter India

Biju Balendran, MD & CEO, RNAiPL zei: “Ie is eentje trots ogenblik voordat onzerzijds iedereen wegens den mijlpaal van één miljoen uitvoer te penetreren. Dit getuigt van Nissans inzet voordat ie ‘Make ter India’-initiatief. Dit prestatie versterkt onze focus op ie uitbreiden plusteken versterken van onze marktaanwezigheid op den wereldmarkten plusteken vestigt den Renault-Nissan-fabriek ter India mits eentje centrum van uitmuntende vervaardiging dat meer waardering plusteken toegeving zou krijgen.

keigm5eo

Nissan India exporteerde op 28 juli 2022 ie 10.000.000ste voertuig.

Nissan India heeft voertuigen van Kamarajar Port Limited ter Chennai geëxporteerd zoals verschillende regio’s, waaronder terechtkomen ter ie Midden-Oosten, Europa, Latijns-Amerika, Verfrissend-Zeeland, Australië, Zuidoost-Azië, SAARC-landen plusteken Sub-Sahara plusteken Afrika. Te den afgelopen jaren heeft Nissan India zijn primaire exportmarkt verplaatst van Europa zoals terechtkomen ter ie Midden-Oosten, zoals Saoedi-Arabië, den Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Qatar, Bahrein plusteken Koeweit. Daarbij is ie vlaggenschipmodel van ie concern dat wordt geëxporteerd den Nissan Magnite.

Lees zowel: Nissan stopt met Datsun-merk ter India

Sinds den start van den activiteiten heeft den RNAIPL-fabriek $ 1,5 miljard ter den Indiase staathuishoudkunde geïnjecteerd, waardoor bevrijden zijn gecreëerd voordat meer dan 40.000 werknemers. Te den afgelopen maanden heeft den fabriek haar activiteiten opgevoerd wegens ter te spelen op den groeiende vraag zoals Nissan Magnite op den Indiase plusteken buitenlandse markten.

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments