Saturday, August 13, 2022
Home Auto MercadoLibre, Creditas Drive Used Car Loan Tie-Up Ter Mexico

MercadoLibre, Creditas Drive Used Car Loan Tie-Up Ter Mexico

Den Argentijnse online marktplaats MercadoLibre plus den Braziliaanse financiële dienstverlener Creditas gaan ene samenwerkingsverband aan wegens MercadoLibre-gebruikers te staat te stellen leningen voordat gebruikte wagen’s aan te vragen te Mexico, zeiden den bedrijven donderdag. MercadoLibre, den alomtegenwoordige Amazon-rivaal te Latijns-Amerika, werkte samen met Creditas te ene poging wegens klanten aan te voorttrekken te ene land met ene lage kredietpenetratie, vertelde Jaime Ugalde, kop van wagen’s van MercadoLibre te Mexico, aan Reuters. Credits Country Manager Gabriella Rollan zei dat er veel gebruikte wagen’s wordt geworven wegens zichzelf erop ie toneelpodium aan te sluiten, plus beide bedrijven hopen uit te breiden zoals ene semi-nieuw aanbod te intact Mexico, te par te den hoofdstad van Mexico-Stad.

“Ie is zowel groots voordat verkopers,” zei Rolan, verwijzend zoals ie gemakkelijkheid van den transactie, eraan toevoegend dat kopers te staat zullen zijn wegens den parkeerterrein te kopen te den wetenschap dat zij ene bepaald bedrag willen vereffenen voordat hun aanbetaling.

Ter Mexico hebben verstoringen van den toeleveringsketen indien gevolg van den COVID-19-pandemie plus den Russische invasie van Oekraïne geleid totdat ene gestage versteviging van den vraag zoals gebruikte wagen’s, volgens experts uit den sector.

Ter Mexico hebben verstoringen van den toeleveringsketen indien gevolg van den COVID-19-pandemie plus den Russische invasie van Oekraïne geleid totdat ene gestage versteviging van den vraag zoals gebruikte wagen’s, volgens experts uit den sector.

Volgens bedrijfsgegevens zoekt MercadoLibre te den eerste tweede van dit schooljaar zoals wagen’s diegene minder dan 40.234 km oud plus minder dan vijf schooljaar oud zijn.

“Ik denken dat dit ene geweldige optie vermag zijn voordat iemand diegene bijvoorbeeld op zoek is zoals zijn eerste wagen plus geen kredietgeschiedenis heeft, of voordat iemand diegene op zoek is zoals ene gebruikte wagen. Want dat is watten zij zichzelf kunnen veroorloven,” zei Ugalde.

Ie winkelplatform van MercadoLibre heeft totdat nu toe gefunctioneerd indien online advertenties voordat wagen’s, zei Ugalde, waarbij gebruikers wagen’s aan andere gebruikers verkopen zonder transacties via den webstek te exporteren.

Ugalde zei dat MercadoLibre ernaar streeft nu zijn gebruikers tegen ie einde van ie schooljaar te verifiëren wegens den oplichting te voorkomen diegene ertoe hebben geleid dat den Mexicaanse regering ene waarschuwing heeft afgegeven.

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments