Friday, August 19, 2022
Home Auto LetsTransport And SUN Mobility Join Hands For Battery Swapping Technology

LetsTransport And SUN Mobility Join Hands For Battery Swapping Technology

Tactisch partnerschap van Zon Mobility met LetsTransport, ene technologiegedreven last-mile-logistiek, plusteken Hyperla zijn ene tactisch partnerschap aangegaan met LetsTransport – ene uitwonend logistiek nering dat zichzelf toelegt op den last-mile plusteken mid-mile-bezorgsector. Mits onderdeel van den alliantie zijn 100 elektrische driewielige vrachtwagens, aangedreven ingevolge den SWAP-technologie van Zon Mobility, ingezet ter Delhi-NCR plusteken Bangalore. Te ie komende klas zijn Zon Mobility plusteken LetsTransport van project wegens dit zeevloot uit te breiden totdat meer dan 2000 voertuigen. Zij werken zowel aan ie leveren van aanpasbare geïntegreerde oplossingen voordat e-commerce-, FMCG- plusteken Bluechip-bedrijven.

Overheen den samenwerkingsverband zei Pushkar Singh, medeoprichter plusteken CEO van Lets Wegtransport: “Wij werken samen met onze klanten wegens schone plusteken duurzame logistieke oplossingen te creëren. Met lagere bedrijfs- plusteken onderhoudskosten zien wij dat EV’s ene cruciale rol spelen ter intra-city plusteken last-mile logistiek. Onze nadruk ligt op ie mogelijk maken van EV-financiering, samenwerkingsverband met verschillende CPO’s plusteken CSO’s plusteken ie mogelijk maken van ene markt voordat EV-wederverkoop ter den nabije toekomst Wij zijn verheugd wegens samen te werken met Zon Mobility & 2000 ter 7 uitgestrekte steden – Delhi-NCR, Bangalore, Hyderabad, Mumbai, Pune, Jaipur, Ahmedabad hierbinnen den komende 12-18 maanden wegens ie EV-ecosysteem te versterken ingevolge Wij loeren ernaar uit wegens elektrische voertuigen ter te zetwerk. Met Zon Mobility streven wij ernaar wegens samen ene aanpasbare geïntegreerde logistiek te bieden vraag voordat onze e-commerce, retail, FMCG, 3PL plusteken andere zakelijke klanten.”

100 elektrische driewielige vrachtvoertuigen aangedreven ingevolge den SWAP-technologie van Zon Mobility zijn ingezet ter Delhi-NCR plusteken Bangalore

Anant Barjatya, CEO van Zon Mobility, zei: “Wij zijn verheugd wegens ene ​​overweldigende respons te ontvangen op onze elektrische mobiliteit-as-a-service-oplossing voordat last mile-levering. Ie adopteren van onze vraag met toonaangevende wagenparkaanbieders zoals LetsTransport is noch kosteneffectief Bewijs van -effectiviteit plusteken stevigheid.Met LetsTransport streven wij ernaar wegens betaalbare plusteken elektrische last-mile leveringen te bieden aan den e-commerce, FMCG, bluechip plusteken kleinhandel met behulp van elektrische twee- plusteken driewielers aangedreven ingevolge onzerzijds netwerk van wisselstations. partnerschap is ene uitgestrekte stap ter den wending van onzerzijds mikpunt van massale adoptie van elektrische voertuigen op ene economische plusteken kosteneffectieve methode.”

Ongeacht Delhi-NCR plusteken Bangalore zijn den bedrijven zowel op zoek zoals uitvergroting van hun activiteiten zoals uitgestrekte steden indien Hyderabad, Mumbai, Pune, Jaipur plusteken Ahmedabad.

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments