Friday, August 19, 2022
Home Auto Rolls-Royce Spectre EV Completes Second Test Phase On The French Riviera

Rolls-Royce Spectre EV Completes Second Test Phase On The French Riviera

Den eerste volledig elektrische Rolls-Royce komt ter ie laatste kwartaal van 2023 op den markt. Den Rolls-Royce Spectre, zoals hij heet, is alreeds ter ontwikkeling plusteken recentelijk nam ie handel eindje aan den tweede testfase van den elektrische automaat. 625.000 km uurwerk ter den Franse Rivièra, Zuid-Frankrijk. Den Britse autofabrikant heeft totdat nu toe 2,5 miljoen kilometer getest plusteken heeft eentje ontwikkeling van 40 procent bereikt voordat den Spectre EV. Den autofabrikant heeft den Rolls-Royce Spectre EV uitgebreid getest op den Autodrome den Miramas-faciliteit plusteken op den Cote d’Azur-wegen.

Te den afgelopen maanden hebben den test- plusteken ontwikkelingsingenieurs van ie merknaam meer informeel research gedaan zoals extreme omstandigheden op eentje locatie diegene kenmerkend is voordat ie dagelijkse gewoonte van EV’s.

Lees zowel: Rolls-Royce Spectre: ie luxemerk kondigt den eerste volledig elektrische automaat aan diegene ter 2023 aankomt

Torsten Müller-Atvos, Chief Executive Officer van Rolls-Royce Motor Cars, zei: “Den Spectre ontsluit ie buitengewone potentieel van den volledige integratie van elektrische aandrijflijnen ter den bouwkunst van onzerzijds luxeplatform. Vanuit dit technische uitgangspunt samenvoegen onze test- plusteken verfijningsprocessen empirische gegevens plusteken menselijke ervaring, intuïtie plusteken inzichten diegene meer dan eentje eeuw zijn opgedaan wegens den rijdynamiek plusteken ie letterteken van den automaat te verfijnen. Mogelijk geproduceerd om den nieuwste software- plusteken hardwareontwikkelingen, synchroon met dit orkest van systemen met nauwkeurig gedefinieerde reacties op den input van den coureur plusteken den wegomstandigheden, levert den Spectre den Rolls-Royce-ervaring ter uitzonderlijk hoge definitie.

redc8vi

Ie uit één stuk bestaande zijpaneel, vrijwel viertal peettante lang, strekt zichzelf uit van den voorkant van den A-stijl totdat den achterlichten, waardoor ie den grootste is diegene Rolls-Royce uiteindelijk heeft vervaardigd.

Lees zowel: Rolls-Royce Spectre EV voltooit wintertestfase nabij poolcirkel

Vroeger dit klas, ter eentje op makker gemaakte testfaciliteit ter Arjeplog, Zweden, op slechts 55 km van den poolcirkel, worden den Spectre EV ontworpen wegens zichzelf te ondersteund plusteken te reageren indien eentje Rolls-Royce. Te den afgelopen maanden hebben den test- plusteken ontwikkelingsingenieurs van ie merknaam meer informeel research gedaan zoals extreme omstandigheden op eentje locatie diegene kenmerkend is voordat ie dagelijkse gewoonte van EV’s. Dit etappe is opgedeeld ter twee porties, te par tijdens ie testterrein Autodrome den Miramas ter ie Franse ministerie Bouches-du-Rhne ter den Provence. Eentje ultramoderne test- plusteken ontwikkelingsfaciliteit, bestaande uit meer dan 60 km aan gesloten routes plusteken 20 testbaanomgevingen diegene veel mogelijkheden bieden op zijn 1.198 hectare volwassene voetafdruk. Dit omvatten irrigatie-units diegene stilstaand water creëerden, veeleisende circuithantering met krappe bochten plusteken ongunstige cambers, evenals eentje vijf kilometer lange driebaans hogesnelheidskom, waardoor Spectre op aanhoudende hoge snelheden schenkkan werken.

nsrf0c7

Den autofabrikant heeft den Rolls-Royce Spectre EV uitgebreid getest op den Autodrome den Miramas-faciliteit plusteken op den Cote d’Azur-wegen.

Lees zowel: Rolls-Royce schenken eentje make-over aan den Spirit Of Ecstasy-mascotte; Wegens te debuteren op den nieuwe Spectre EV

Noch exclusief dit, den Spectre is verschillend dan elke Rolls-Royce. Dit is noch exclusief te danken aan zijn volledig elektrische aandrijflijn, maar zowel aan zijn rekenkracht plusteken toepassing van moderne gegevensverwerkingstechnologieën, diegene volgens hem den uiterst geconnecteerde Rolls-Royce uiteindelijk zijn gebouwd. Rolls-Royce ontwikkelde zowel eentje nieuwe ophangingstechnologie genaamd ‘Magic Carpet Ride’, watten ter wezen eentje elektronisch rolstabilisatiesysteem is dat gewoonte maakt van eentje reeks hardwarecomponenten samen met ie satellietnavigatiesysteem van den automaat wegens elk wiel zoals voren te bewegen. weg oppervlak. onafhankelijk werken, den ophanging verstevigen plusteken zo voorkomen dat den automaat eentje schommelende verplaatsing maakt diegene optreedt wanneer eentje kantkloswerk van ie voertuig ter botsing komt met eentje vloedgolf ter den weg.

ju9pfn88

Rolls-Royce ontwikkelde zowel eentje nieuwe ophangingstechnologie genaamd ‘Magic Carpet Ride’.

Lees zowel: Rolls Royce Spectre EV gelekt op den weg

Ie handel deelde zowel details van den Spaceframe-architectuur waarvan wordt beweerd dat dit uitzonderlijke torsiestijfheid biedt. Ingenieurs van Goodwood hebben dit bereikt om den stijve structuur van den batterij te samenvoegen ter den aluminium spaceframe-architectuur van den Spectre, waardoor den algehele integriteit van den assemblage totdat 30 procent is verbeterd.

goe9nk1

Den koetsdeuren zonder pilaren zijn vrijwel 1,5 peettante lang plusteken zijn den langste ter den geschiedenis van Rolls-Royce.

Daarenboven loopt eentje zijpaneel uit één stuk, dat vrijwel viertal peettante lang is, van den voorkant van den A-stijl totdat aan den achterlichten, waardoor ie den grootste is diegene Rolls-Royce uiteindelijk heeft vervaardigd. Evenzo zijn den koetsdeuren zonder pilaren, diegene vrijwel 1,5 peettante lang zijn, den langste ter den geschiedenis van Rolls-Royce.

qed3ju48

Den Rolls-Royce Spectre zou eentje weer ontworpen wezen van vervoering hebben met eentje meer dynamische houding diegene hem aerodynamischer maakt.

Lees zowel: Rolls-Royce Spectre EV voordat ie voorafgaand gespot

Den aanstaande Rolls-Royce Spectre wordt geen Phantom-vervanger, maar eentje spirituele opvolger. Ie wordt eentje tweedeurs, vierzits Grand Touring-coupé met eentje meer dynamische uitstraling plusteken eentje weer ontworpen wezen van vervoering diegene hem aerodynamischer zou maken. Dit heruitzending van den wezen van vervoering zou te zien zijn op alle toekomstige modellen na den Spectre.

Source link

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments